ZALOGUJ SIĘ ZAREJESTRUJ SIĘ

Wina popularne o tej porze roku rok temu

07.04.2016

Wino Senorio Real
Hiszpańskie wytrawne białe polecane do dań z drobiu i ryb.
Należy podawać w temperaturze 8-10 stopni Celsjusza.

Wino Barton&Guestier
Francuskie wytrawne białe wino (Chardonnay) polecane do dań z ryb, drobiu i serów.
Należy podawać w temperaturze 8-10 stopni Celsjusza.

Wino musujące Valmarone Prosecco
Włoskie wytrawne, białe wino polecane jako aperitif.
Należy podawać w temperaturze 6-8 stopni Celsjusza.

Wino Batuta
Hiszpańskie wytrawne różowe wino polecane do makaronów i wieprzowiny.
Należy podawać w temperaturze 6-10 stopni Celsjusza.

Wino Mezzekv Bułgarskie wino czerwone wytrawne (Syrah) polecane do serów.
Należy podawać w temperaturze 16-18 stopni Celsjusza.

Wino Riesling Kabinet
Niemieckie wino półwytrawne białe (Riesling Kabinet) polecane do dań z drobiu i rym oraz jako aperitif.
Należy podawać w temperaturze 6-8 stopni Celsjusza.

Wino Fresco
Polskie wino półsłodkie czerwone polecane do deserów oraz jako aperitif.
Należy podawać w temperaturze 13-17 stopni Celsjusza.

Wino Portada
Portugalskie wino półsłodkie czerwone polecane do owoców, deserów oraz jako aperitif.
Należy podawać w temperaturze 14-16 stopni Celsjusza.

Wino Moldavia Muscat
Mołdawskie wino słodkie, czerwone polecane do deserów oraz jako aperitif.
Należy podawać w temperaturze 16-18 stopni Celsjusza.